Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Opstellingen Psv Rkc Bekend Voor Eredivisiekraker

Opstellingen PSV - RKC bekend voor Eredivisiekraker

PSV wil seizoen afsluiten met driepunter

PSV Eindhoven en RKC Waalwijk treffen elkaar zondagmiddag 19 mei 2024 in het Philips Stadion in de laatste speelronde van de Eredivisie. De Eindhovenaren willen het seizoen afsluiten met een overwinning en zo de derde plaats veilig stellen. RKC Waalwijk staat op de tiende plaats en speelt nog voor een plek in de play-offs om Europees voetbal.

Vermoedelijke opstellingen

PSV:
* Doelman: Walter Benitez
* Verdediging: Jordan Teze, André Ramalho, Jarrad Branthwaite, Philipp Max
* Middenveld: Ibrahim Sangaré, Xavi Simons, Joey Veerman
* Aanval: Cody Gakpo, Luuk de Jong, Noni Madueke
RKC Waalwijk:
* Doelman: Etienne Vaessen
* Verdediging: Juriën Gaari, Thierry Lutonda, Luuk Wouters, Julen Lobete
* Middenveld: Vurnon Anita, Ola John, Anas Tahiri
* Aanval: Michiel Kramer, Florian Jozefzoon, Pelle Clement

Wedstrijdvoorbeschouwing

PSV heeft een sterk seizoen achter de rug en wil het jaar afsluiten met een driepunter. De Eindhovenaren bezetten momenteel de derde plaats in de Eredivisie en zijn nog volop in de race voor de landstitel. Een overwinning op RKC Waalwijk is van groot belang om de derde plaats te veiligstellen en zo Europees voetbal te verzekeren.

RKC Waalwijk staat op de tiende plaats in de Eredivisie en speelt nog voor een plek in de play-offs om Europees voetbal. De Waalwijkers hebben een sterke eindsprint ingezet en willen het seizoen afsluiten met een overwinning. Een overwinning op PSV zou RKC Waalwijk een extra boost geven in de strijd om een play-offplek.

Conclusie

De wedstrijd tussen PSV en RKC Waalwijk belooft een spannend duel te worden. PSV wil het seizoen afsluiten met een overwinning en zo de derde plaats veilig stellen. RKC Waalwijk speelt nog voor een plek in de play-offs om Europees voetbal en wil het seizoen afsluiten met een stunt in Eindhoven. Het duel begint zondagmiddag 19 mei 2024 om 16.45 uur in het Philips Stadion.


Comments